Bocsoda Óvoda

5.0 (38 vélemény)

Teljes név: Bocsoda Óvoda

Cím: Rákóczi Ferenc utca 72/c, Szigetszentmiklós, 2310, Pest megye

Telefon: +36 24 367-211

Weboldal: https://bocsodaovoda.hu/

OM azonosító: 101702 Az óvoda hivatalos adatai megtekinthetőek az Oktatási Hivatal oldalán.

Véleményírás

A véleményíráshoz regisztrálj vagy jelentkezz be!

Vélemények

2024-06-04 12:42:55

Csak A Bocsoda! Ha egy mondattal kellene leírnom, hogy mit gondolok az az, hogy minden édesanya arra vágyik, hogy megadhassa mindezt a gyermekének amit a Bocsoda ad és biztosít. 3 hónapja jár ide a Kislányom, aki mosolyogva szalad be és reggelente már alig várja, hogy induljon az Oviba. Készséges, segítőkész, profi pedagógusok és Dadusok akik szívvel, lélekkel gondoskodnak gyermekeinkről. Változatos napok, tematikus csoportszobák, fejlesztő foglalkozások, játékos feladatok teljes felszereltség biztosításával. Nekem különösen feltűnt az, hogy a Kislányom mennyit fejlődött,önállósodott a Bocsodában ilyen rövid idő alatt. Nálunk az angol nyelv volt még rendkívül fontos szempont, az oktatás ezen részével is maximálisan elégedettek vagyunk.

2024-06-03 14:43:16

Nálunk a fő szempont óvoda választásnál a kevés létszám volt, az elso amit megnéztünk a Bocsoda óvoda volt, es nem is keresgéltünk tovább.Teljes mértékben elnyerte a tetszésünket a családias környezet, az óvónők, dadusok kedvessége, mindenkiből árad a szeretet,nyugodt szívvel hagyom ott a kislányomat. A szülőkkel a kommunikáció 10 pontot érdemel, mindig tájékoztatva vagyunk mindenről. Kislányom Barbi néni csoportjába jár( egy kicsit több odafigyelést igényel mint a többi gyerek),külön köszönet neki ezért, a türelméért, kedvességéért. Összeségében nagyon örülök, hogy ilyen jó óvodát sikerült találnunk, mindenkinek szívből ajánlom aki óvoda választás előtt áll.

2024-05-04 07:25:37

Szuper oktatási program van, a gyerkőcök agya dinamikusan fejlődik, intenzív az angol oktatás is. A testmozgás kevés, a feltételek sem igazán adottak hozzá, ezért arra készüljön aki a Bocsodát választja, hogy ovin kívül még szükség lesz külön sport foglalkozásra, ha energikus a gyerkőc. Mi a kiscsoportba, Fanni nénihez kerültünk, akivel nagyon jó az együttműködés, mindig partner abban, hogy otthon és az oviban is egy nevelési elvet kövessük, segít, támogat és külön kérdés nélkül is elmondja mi történt aznap, igy nem érezzük úgy, nem látunk bele a gyerek ovis napjaiba. Kedves, energikus és szereti a gyerekeket, jól jár aki Hozzá kerül! Az Óvonénik fiatal koruk ellenére felkészültek, kedvesek és szakképzett pedagógusok, ami sajnos mostanában nem mindenhol adatik meg. A két tyúkanyó Dadus is szuper, klasszik "nagymama" gondoskodást tapasztaltunk Tőlük. Számunkra két dolog volt a döntő, a Kislányunk szeret ide járni, mi pedig látjuk ahogy napról napra fejlődik, okosodik, :)

2024-05-01 13:16:55

Nagyon szeretünk a Bocsodába járni, teljes mértékben meg vagyunk elégedve vele. Mindenki, aki ott dolgozik árad belőlük a gyerekek iránti szeretet, és talán ez a legfontosabb. Az csak hab a tortán, hogy az angol nyelv szinte ragad rájuk, a játékos fejlesztés alatt. Kislányom nagyon szereti, és én is 🙂

2024-03-17 13:44:21

A fő szempont ovi választásnál a kis csoport és a családias hangulat volt. Itt ezt első látogatásunk alkalmával ezt megtaláltuk. Minden megvan, ahhoz, hogy a gyermekek játékosan fejlődjenek, külön tematikusan felépített és berendezett szobák, nagyszerű pedagógusuk és segítők. A kisfiam imád ebbe az ovódába járni, csak jókat mesél róla. A külön foglalkozások, az angol nevelés, a hozzáértés elképesztőek. Annyi tudást, mondókát, éneket tanulnak nap mint nap, hogy követni sem bírjuk, csak ámulunk, hogy mennyit fejlődik napról napra. Kiemlném Fanni nénit és Magdus nénit, akikkel a legtöbbet van a kisfiam, ódákat zeng róluk, és rengeteg szeretet kap tőlük. Ami számomra nagyon fontos, hogy sosincs sírás reggelente, ez azt gondolom mindent elmond az oviról :) Összességében azt gondolom, hogy mindenkinek jó választás, aki szeretné a gyermekét egy szép környezetben és különleges helyen tudni.

2024-03-16 04:39:02

Sok óvoda közül esett a választás a Bocsodára. Lényeges szempont volt az óvoda kiválasztásakor az angol nyelv, az odaadó gyermekközpontú óvodapedagógusok, dadusok munkája, a felszereltség és vidám környezet. Az pedig már a kedves meglepetés része, hogy mindig is furának találom egy kissé reggel búcsúkor hogy jó munkát kívánok mindenkinek, mert az ott dolgozókon igaz szívből jövő szeretetet látok a gyerekek felé. Profi csapat, tisztaság és kiváló szakemberek együttes áldozatos figyelme adja az egész hely harmóniáját. Külön köszönet Fanni néninek, mindenért is, a fiam odáig és vissza van érte. Bocsoda 4ever. Bàrcsak minden apróságnak ilyen ovija lenne ;)

2024-03-15 21:12:35

Kislányom második nevelési évét tölti a Bocsoda oviban, így van némi tapasztalatunk. Jómagam is pedagógus vagyok ezért őszintén elég magas a mérce, de a Bocsodával maximálisan elégedett vagyok. Minden nap nyugodt szívvel hagyom ott a kislányomat, és ez kiemelten az óvó nénik/dadus nénik érdeme. A kommunikáció a szülőkkel 10 csillagot érdemelne. Szívből ajánlom mindenkinek! 🙂

2024-03-14 21:52:19

Nagyon szeretjük az ovit, mindenki nagyon kedves, Latszik, hogy csupa szeretet lakozik Mindenkiben, emiatt is tud ennyire családias hangulatú lenni! Minden nap sok-sok élménnyel gazdagodunk, napról-napra látni a változást a kislányom fejlődésen, ami az egyik legfontosabb. Koszonjuk!🥰🤗

2024-01-15 14:40:10

A kislányommal még csak néhány hete járunk ebbe az óvodába, de az óvoda minden várakozásunkat felülmúlja. A kislányom járt ugyan bölcsibe, így volt közösségi tapasztalata, de gyakorlatilag gond nélkül ment a beszoktatás: 3. nap sírás nélkül bement az óvónénivel a csoportba. A gyerekekkel való foglalkozás példaértékű, gyakorlatilag folyamatos a játékos fejlesztés, csodálkozom sokszor milyen sok minden belefért egy napba. Nekem különösen pozitív, hogy délután mindig úgy megyek a gyerkőcért, hogy nem csak gyermekmegőrzés van, hanem a délutános óvónéni játszik/foglalkozik a gyerekekkel. Nagy hangsúlyt fektetnek a szülőkkel való kommunikációra, és nagyon jól is csinálják, ha nincs bent a kislány saját óvónénije, akkor is képben van a másik óvónéni, hogy mi történt bent a gyerkőccel. Úgy tervezzük, hogy a kislányunk 4 évig (évvesztes) ebbe az oviba fog járni! :-)

2023-11-16 15:19:32

Ez egy Csoda hely! Írom ezt, úgy, h van összehasonlítási alapunk és eléggé kritikus szemmel választottunk óvodát, mivel nem szerettük volna, ha ismét mellé nyúlunk, de a Bocsoda, minden kétségünket eloszlatta! Felnőtt szemmel is nagyon varázslatos a kis szobáival,sószobájával, sóhnomokozójával, mese szobájával! Gyermekünk nagyon gyorsan beilleszkedett, gyorsan tudott kapcsolatot teremteni és kötődni az óvó-nénijéhez! Hála Fanni néninek, aki válaszkész, szeretetteljes személyiség. Hálásan köszönjük az odaadó munkájukat, mint a Dadusoknak és az óvónéniknek is! Gyermekünk örömmel megy minden nap óvodába.Sokat fejlődött, önállósodott az angol tanulás pedig már csak hab a tortán!

2023-09-27 16:55:37

Óvoda választásnál fontos volt nekem,hogy a beszoktatás gyerekre szabottan történjen, hogy kapjunk elég időt az elválásra, a kisfiam nem járt még ezelőtt közösségbe, nagyon szoros a kapcsolatunk, így féltem,hogy nehézkesen fog majd menni, de az óvónéninknek hála sokkal gördülékenyebben ment, mint ahogy, azt gondoltam volna. Mindenről kapok tájékoztatást, kérdés nélkül is, ugyhogy maximálisan elégedett vagyok az ovival, az óvónénikkel és dadusokkal is. De a legnagyobb boldogság, hogy a kisfiam is jól érzi magát itt. ❤️

2023-09-13 13:04:24

Nagyon hálás vagyok hogy a Kisfiam ide járhat oviba, ennél jobbat nem is kívánhatnék! Nagyon kedvesek az óvónénik, dadusok. Maximális figyelem, szeretet, törődés jellemzi őket. :-) Kisfiammal most kezdtük nemrég a beszoktatást, nagyon szoros köztünk a kötelék, így kicsit nehéz az elválás reggelente, de mikor megyek érte hatalmas mosollyal újságolja miket játszottak. Külön hálás vagyok Barbi néninek hogy mindig megnyugtat, nagyon figyelmes, kedves és mindent megtudunk beszélni. Maximálisan segít hogy a reggelek könnyeben induljanak. :-) Tökéletes óvoda, hálás köszönet Mindenki áldozatos és maximális munkájáért! :-)

2023-09-08 20:34:36

Kisfiunk a beszoktatás másnapján közölte, hogy nyugodtan elmehetek, ő marad az oviban. Nincs sírás, könyörgés reggel, vidáman, nagy lendülettel megy be az oviba. Csodálatosak az ott dolgozók az Óvónéniktől a Kertész bácsiig. Itt valóban a gyerek az első. Mindenkinek szívből ajánlom az ovit, mert itt a szülőnek valóban nincs oka aggódni a gyerek miatt. Családból családba érkezik a kisfiunk minden nap. Ezer köszönet!!!!

2023-09-06 19:51:01

Maximálisan elégedettek vagyunk! Az ovi kiválasztásnál ez volt az első amit megnéztünk és nem is mentünk máshová. Szuper óvónénik és dadusok vannak, akik maximálisan figyelnek/segítenek mindenben. Igazi kis család :)

2023-09-03 21:09:50

Nagyon fontos volt számunkra, hogy a kislányunk családias környezetben, számunkra elvárt, megfelelő gondoskodást kapja meg, mintha csak otthon lenne. Nagyon köszönjük Mindenkinek a kedves, önzetlen, őszinte, szeretetteljes munkáját. Mi még csak most kezdtük el az ovit, de a kislányunkon látjuk mennyire boldog, és tetszik neki, számunkra ez a legfontosabb! :) Koszonjuk Nektek!

2023-09-02 18:00:35

Ovi választásnál fontos volt nekünk, hogy egy családias, színes, vidám és sokoldalú ovit találjunk.. és a Bocsoda, minden szempontból TÖBB volt mint amire számítottunk! Ha létezik olyan, hogy "ovi szerelem" első látásra akkor Ők azok. Amióta elkezdtük, nincs olyan nap a kisfiamnak, hogy ne mosolyogva indulna be reggel meg jöjjön haza. Az Óvónénikről is csak sorolni tudnánk a jókat. Imádnivaló mindenki! Nyugodt vagyok és boldog, hogy tudom a legjobb kezekben van a kisfiam. Hálásak vagyunk a sok törődésért és a fantasztikus munkájukért! Csak ajánlani tudjuk! :)

2023-07-06 14:18:18

Egy éve jár kislányunk az óvodába. Nekünk egy álom ez a hely. Nagyon köszönjük az Óvónénik és Dadusok áldozatkész munkáját. Szakmailag teljes mértékben felkészültek. A gyerekekkel nagyon szeretetteljesen foglalkoznak. Tényleg mindent beleadnak, ami ebből a szakmából kihozható. Nagyon tetszik a Bocsoda családias környezete és hangulata. Ami külön tetszik és a mai tapasztalataim szerint egyedülálló, hogy a gyerekek az udvaron is le vannak kötve és együtt játszanak az óvónénikkel. Ez nagyon elnyerte tetszésem. Sok délutáni foglalkozás (néptánc, fejlesztő torna, jóga, logopédia) is van a repertoárban, amik fakultatívan választhatóak. Az angol nyelvtudás gyakorlása is szintén egy plusz a Bocsoda javára. Minden nap be van építve a gyerekek életébe. A kislányomra hihetetlenül ragadnak az angol szavak, mondókák. Persze ez is egyensúlyban van és nem megy a magyar nyelv rovására. Kislányom nagyon szeret ide járni. Mindig szívesen jön, nagyon szeret rajzolni, ami ebben az oviban alakult ki. Az előző helyen, alig alkotott. Itt meg ontja a rajzokat magából, és rengeteget fejlődött benne. Sokkal nyitottabb is lett. Nyáron nagyon jók a táborozós témahetek! Minden héten más program( indián, kalóz, királylány, sütés-főzés, kísérletek). Az iskolára is szuper felkészítés van a nagycsoportosok számára. Mi nagyon szeretjük a Bocsodát és hálás vagyok, hogy rátaláltunk! Nagyon köszönjük az Óvónénik és Dadusok szeretetteljes munkáját! A legjobb csapat, a Bocsoda!😊

2023-07-04 13:12:45

Kislányom egy éve jár ebbe az óvodába. Ez az egy év alatt, annyi élménnyel és kedvességgel és szeretettel találkozott/találkoztunk, hogy erre nem is számítottunk. Így nem volt nehéz eldönteni, hogy még a következő két tanévet is ebben az óvodában fogja tölteni. Az óvónők nagyon kedvesek és figyelmesek, illetve szakmailag és nagyon felkészültek és lelkesek! Teljes biztonságban hagyom a gyerekem ott, rájuk bízva. Köszönöm a munkájukat!

2023-07-04 13:12:18

Egy éve jár a kisfiam a Bocsodába. Nagyon szereti ő is és mi is. Számunkra mindent megér az, hogy mosolygósan visszük minden reggel és hozzuk el délután. Mindemellett nagyon sok és érdekes foglalkozás van nap mint nap. Az óvónénik és dadusok pedig maximálisan végzik munkájukat. Csak pozitív tapasztalatunk van, ajánlom mindenkinek!

2023-06-27 13:42:30

Pár napja ballagott el a kisfiam 3 év után a Bocsodából. Ő egy csupaszív, eleven kisfiú, aki egy szeretetteljes és biztonságos környezetre lelt itt. Kicsit nehéz volt a beszoktatás az elején, mert nehezen szakadt el Tőlem, de az óvónénik végig segítettek és megértőek voltak. Nagyon szép az ovi, családias a környezet és nagyon sokféle fejlesztő játékkal, érdekes foglalkozással (pl néptánc, jóga, fejlesztő torna, angol), természetközeli neveléssel találkoznak itt a gyerekek, az óvodapedagógusok pedig magasan képzettek. Az utolsó évben valóban felkészítik őket az iskolára, érdekes feladatokkal, játékos neveléssel. A kisfiam már alig várja, hogy mehessen suliba, közben pedig az oviba is vissza szeretne menni :) Köszönünk mindent az óvónéniknek, dadusoknak, és mindenkinek! Csak ajánlani tudom a Bocsodát :)

2023-05-19 11:13:39

Mi majdnem egy éve járunk a Bocsodába a kisfiammal és maximálisan meg vagyunk elégedve mind az ovónénikkel, dadusokkal, mind pedig a környezettel. A beszoktatásunk nagyon könnyű volt, sok programokkal fejlesztik a gyerekeket, játékos angollal, sokat vannak kint és a foglalkozások kisebb csoportokban történnek. A szülők mindenről kapnak tajékoztatást! Nagyon családias a hangulat. Mindenkinek ajánlani tudom!

2023-05-15 08:42:36

Nagyon szeretjük ezt az óvodát! Itt biztonságban érezzük gyermekünket. Végtelenül kedvesek és  türelmesek az óvónénik,  dadusok, akik mindent beleadva  segítik a gyerekek mindennapjait, a fejlődésüket. Rengeteget foglalkoznak velük. Mi is csak ajánlani tudjuk a Bocsodát. :)

2023-05-11 17:09:24

2020-óta van kapcsolatunk a Bocsoda Óvodával. Korábban a nagyobb lányunk, jelenleg a kisebb lányunk jár az intézménybe. Imádja Ő és Mi is. Az Óvónénik nagyon lelkiismeretesek, kedvesek, gyermekcentrikusak, kreatívak. A csoportfoglalkozások változatosak, a gyerkőcök sosem unatkoznak. Maga az intézmény nagyon családias, rendezett, tiszta. A rendezvényekbe a szülőket is bevonják közös tánc, mókázás keretében. A kommunikáció is kiemelt a szülők felé. Rengeteg képet, videót kapunk a gyerekek mindennapjairól, az Óvónőkkel bármikor lehet beszélni, egyeztetni. Csak ajánlani tudjuk. Ja, és a kaja is szereti, megeszi a Zsank😊

2022-06-01 16:40:24

Mi egy éve járunk a Bocsodába és maximálisan meg vagyunk elégedve mind a pedagógusokkal mind pedig a környezettel. A beszoktatásunk nehéz volt a pandémia miatt de az óvónénik maximális segítséget nyújtottak ebben a helyzetben is. Mindenkinek ajánlani tudom!

2022-05-22 14:18:22

Kisfiam idén lesz iskolás, úgy érzem jobb alapokkal nem is indulhatna, mint amilyeneket a Bocsodában kapott. Annak idején egy másik oviból jöttünk ide és nem bántuk meg. Családias hangulat, kis létszámú csoportok, sószoba, angol nyelvoktatás, rengeteg fejlesztő játék miatt döntöttünk mellettük. Az itt dolgozó pedagógusok pedig nagy szaktudással rendelkeznek, igazán türelmesek és szeretetteljes hangulatban nevelik a gyerkőcöket. Csak ajánlani tudjuk!

2022-03-02 10:31:09

2021 őszén kezdte meg kislányunk az óvodát a Bocsodában. Hosszas keresgélés, óvodalátogatások, intézményvezetőkkel történő beszélgetések után érkeztem a Bocsodába és csöppentem arra a helyre, amit kerestem. Ahogy beléptünk az óvodába, az első pillanattól fogva fogva éreztem, hogy itt a helyünk, érezhető volt a szeretet, mosolygó arcok és végtelenül kedves óvónők fogadtak minket. Nagyon tetszik, hogy kislétszámú csoportokban foglalkoznak a gyerekekkel a sokoldalúan képzett óvónők, külön sószoba segíti az egészségmegőrzést, egy tágas udvaron játszhatnak, kertészkedhetnek, mozoghatnak a gyerekek és számtalan játék, fejlesztő eszköz áll rendelkezésre. A tehetség gondozás keretén belül sok mese, színjátszás, néptánc, torna, kuktáskodás, angol nyelvi oktatás várja a gyerekeket. Az óvónők pedig nagy szeretettel, odafigyeléssel, gondoskodással és a szülőkkel együttműködve tanítják, nevelik a kis bocsokat :-)

2022-03-01 18:54:42

Rendkívül hálás vagyok, hogy ràtaláltunk a Bocsodára!! Megfizethetetlen, hogy mindennap mosolyogva megy az oviba, és mosolygósan hozom el. Imádnivaló pedagógusokkal, változatos programokkal, családias hangulatban telnek a napjaik!!

2022-03-01 18:10:23

Sok ovit néztem végig a férjemmel, mire döntést hoztunk. Szerintünk a legjobb helyre került. Az angol nyelven történő nevelés, a szerető közösség ,és a folyamatos foglalkozás nagyon sokat jelent ebben az érzékeny időszakban. Mindenben kooperatív, sokoldalúan képzett óvodapedagógusok foglalkoznak a gyerekekkel. A 3 éves lányom már most részben érti, ha angol nyelvre váltunk a jelenlétében. A legjobb mégis,amit az óvónéniről mondott legutóbb: "Anya én nem szeretem, hanem imádom "

2021-07-07 22:39:11

Mi az angol miatt választottuk ezt az ovit, és úgy érezzük, hogy sokat fejlődött a gyerekünk. Nagyon szeretjük, hogy folyamatosan foglalkozások vannak, kézműveskedés, kísérletezés, diavetítés. Szerető, óvó légköz veszi körül a gyerekeket, a biztonságra nagyon figyelnek. Nagy előny, hogy nyáron is működik az ovi, a gyermek nem összevont csoportban, hanem a saját közegében lehet nyáron is. Leállás csak karácsonykor van 2 hétre, de nincs se tavaszi, se őszi szünet. Nekem a második gyerekem kezdi most az ovit, nem is volt kérdés, hogy ide jön.

2021-07-05 21:55:44

Mindig kiegyensúlyozott, kedves , tüneményes óvónénik és dadusok, akikre mindig lehet számítani , akik a legnagyobb elfogadással , türelemmel és szeretettel állnak minden kicsi mellett! Az óvodában a legmagasabb minőségű játékeszközök vannak , esztétikus a berendezés, minden rendezett és patika tiszta. Van tornaterem, óriási sószoba, tágas csoportszoba, színpad, csodálatos kert, udvar, hatalmas fedett terasz. Kis csodavilág, csodapedagógusokkal, tündéri gyerekekkel!

2020-08-19 08:12:18

Családias környezetben kiváló óvónénik és dadusok mellett, nyugodt és barátságos környezetben foglalkoznak a gyerekekkel nagy szakértelemmel és odaadással. Minden várakozásunkat felülmúlta az óvoda. Mindenkinek ajánlom!

2020-08-18 11:05:49

Egy igazán családias szeretetteljes óvoda gyönyörű környezetben. A gyerekek kiscsoportos foglalkozásokon vesznek részt, így minden gyermek maximális figyelmet kap. Izgalmas színes programok skálája figyelhető meg egész évben.

2020-08-17 19:52:37

Csak ajánlani tudom mindenkinek! Csodás környezet, folyamatosan fejlődő lehetőségekkel, tematikus hetekkel! A gyerekekre maximálisan oda figyelnek és mindig foglalkoznak velük. Rengeteg társas, különféle játékok és sószoba is van! A személyzetre sem lehet panaszom, mindenki maximálisan végzi a munkáját! Nem mellékesen nyelvtanulásra is van lehetőség. Jobbat nem is tudnék ajánlani senkinek!

2020-08-17 12:31:03

Fantasztikus óvónők és dadusok! Csodás környezet! Kreatív, sokrétű foglalkozások, játékos oktatás és szeretetteljes nevelés! Csak "leg"-ekben lehet róla beszélni!

2020-08-17 12:29:20

A Bocsoda Óvoda , már több mint 20 éve töretlenül működik , és a nagy tapasztalatának köszönhetően , mindent tudást át tudnak adni a gyerekeknek. Amit személyesen is tapasztaltam , hogy minden kisgyerekre oda tudnak figyelni a kis létszámú csoportoknak köszönhetően, eszközök tekintetében maximálisan felszerelt és gyönyörű környezet van biztosítva a gyerekek számára. Külön pozitívum, hogy az óvoda kéttannyelvű és angolul is tudnak tanulni a gyerekek illetve nagyon sok külön foglalkozást mint, szenzomotoros torna illetve néptánc és más egyéb foglalkozások is egyaránt kérhetők.

2020-08-17 12:28:13

Én is és a testvéreim is oda jártunk oviba és a gyerekeim is oda fognak! Nem is kérdés! Azóta rengeteg extrával bővültek a szolgáltatások, gyönyörű a környezet, regeteg a játék (nem leharcolt ezer évesek, odafigyelnek, hogy mindig legyenek új játékok amikkel a gyermekek el tudják foglalni magukat) és kedvesek, figyelmesek az ott dolgozók!

2020-08-17 12:21:46

A testvéreim és én is a Bocsodába jártunk. Nagyon szerettük. Rendkívül jó alapot adott az iskolakezdéshez. Az óvó nénik nagyon kedvesek és szeretetteljesek. Külön pozitívumként szolgál, hogy kisfős csapatokban foglalkoznak a gyerekekkel, így mindenkire jut külön figyelem és a minden gyerek saját igényének, kvalitásának megfelelő oktatásban részesült. Mindenkinek ajánlom!

2020-08-13 11:34:02

A gyerekeim imádják, a legjobb hely! Amikor a szakértelem szeretettel párosul!

További óvodák itt

Pest megye

Szigetszentmiklósi Napraforgó Óvoda

Kossuth Lajos utca 4,
Szigetszentmiklós,
2310

47.349369
19.045344
5.0
1 vélemény

Szigetszentmiklósi Napsugár Óvoda

Nap utca 2,
Szigetszentmiklós,
2310

47.349778
19.025552
5.0
1 vélemény

Szigetszentmiklósi Pitypang Óvoda

Szebeni út 81/C,
Szigetszentmiklós,
2310

47.351849
19.016703
1.8
5 vélemény

Vadvirág Tagóvoda

Temesvári utca 5,
Szigetszentmiklós,
2310

47.359659
19.031181
3.7
3 vélemény

Napsugár Óvoda

Dózsa György út 55,
Dunaharaszti,
2330

47.353601
19.092355
5.0
1 vélemény

Szigetszentmiklósi Konduktív Óvoda és EGYMI

Kálvin tér 4/a,
Szigetszentmiklós,
2310

47.340372
19.034465
5.0
1 vélemény